BOLLEKES Breiwinkel


Verzenden & retouren

VERZENDEN
Het verzenden van bestellingen binnen Nederland doen wij via DHL brievenbus 3,95 of pakket 5,75 of PostNL.
- De tarieven voor kleine orders (Envelope) kunt u indien gewenst hier nalezen
- De tarieven voor grotere orders (Pakket) kunt u hier nalezen en
uiteraard ziet u de verzendkosten ook tijdens het afrekenen bij de kassa. Let op: deze tarieven zijn gebaseerd op verzending binnen Nederland. Bestellingen die naar het BUITENLAND verzonden dienen te worden krijgen apart bericht over de verzendkosten.
Wij proberen uw order zo goedkoop mogelijk te verzenden zodat het in een envelope als briefpost kan worden opgestuurd. Afhankelijk van het soort product kan dit tot ongeveer 150 gram. Boven dit gewicht wordt het automatisch als pakket verzonden. Bestellingen boven de 75 euro worden -binnen Nederland-gratis verzonden.

RETOURNEREN
1 Wij doen er alles aan om een goed product te leveren. Mocht het bestelde desondanks niet aan je verwachtingen voldoen dan mag je binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling de artikelen ruilen of retour sturen.
De kosten van deze retourzending zijn voor de klant.

2 Voor retourneren en/of ruilen gelden de volgende voorwaarden:
2.1 Artikelen die je wilt retourneren of ruilen worden binnen 7 werkdagen na ontvangst op het afleveradres via een email aan ivonne@bollekes.nl voor retour aangemeld. Geef in de email aan wat je wilt retourneren. Vermeld je volledige gegevens zoals die bij ons bekend zijn.
2.2 Goederen die je retourneert en /of wilt ruilen dienen:
   a onbeschadigd te zijn;
   b voorzien van originele verpakkingen, wikkels, labels;
   c ongebruikt en niet bewerkt te zijn (strengen mogen niet tot bollen gewonden zijn).
2.3 Artikelen die je in de uitverkoop hebt gekocht met een korting van 20% of meer kunnen NIET geruild of geretourneerd worden. Op de website wordt je hierop geattendeerd.
2.4 De artikelen die voor retour zijn aangemeld, moeten per omgaande, doch uiterlijk binnen 10 werkdagen na ontvangst van de bestelling op het bezorgadres aan ons geretourneerd en door ons ontvangen zijn.

3 Bollekes behoudt zich het recht voor de geretourneerde artikelen te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag terug te storten indien niet voldaan is aan (een of meer van) bovenstaande voorwaarden.

Terug
Copyright © 2024 Bollekes. Powered by Zen Cart